A osiedle jest jakie jest, dosyć gęste, nie wyróźnia się niczym specjalnym, może poza skalą. Przypomina mi trochę Czyżyny Towers Atalu, też ciemne bloki, kto chce, może przejść obejrzeć.
MarcinJ pisze:Hmmm, ktoś już tu kiedyś wrzucił identyczne zdjęcie kopca, taki przypadek, zdarza się najwyraźniejRozumiem, że kopiec to tak właśnie będzie widać z okna / balkonu. Tylko pozazdrościć.
A osiedle jest jakie jest, dosyć gęste, nie wyróźnia się niczym specjalnym, może poza skalą. Przypomina mi trochę Czyżyny Towers Atalu, też ciemne bloki, kto chce, może przejść obejrzeć.
Mar G pisze:różnica zasadnicza polega właśnie na widokowym aspekcie.
tu z pięter odpowiednich masz Kopiec, Las Wolski, z wyższych Mariacki czy Wawel.
w Bieńczycach Tower masz Leroya i Pepco
MarcinJ pisze:Mar G pisze:różnica zasadnicza polega właśnie na widokowym aspekcie.
tu z pięter odpowiednich masz Kopiec, Las Wolski, z wyższych Mariacki czy Wawel.
w Bieńczycach Tower masz Leroya i Pepco
Zgadam się, że widok z okna, to dla niektórych ważna sprawa, ale tu chyba jest popadanie w lekką przesadę.
krzysiekg pisze:a moze mi ktos podac zrodlo gdzie jest napisane ze ten caly tramwaj ma isc przez buszka? jak on niby tam ma wykrecic? Ja na mapach widze AK i tylko AK. przystanek sie nazywa przybyszewskiego bo zapewne jest na wysokosci tej ulicy.
ale gdzies zeby skrecal przy mercedesie w przybyszewskiego i potem buszka przy ogrodkach to nie widze...
Chyba nie piszecie o tym ze bezie glosno bo tramwaj na Ak bedzie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 52 gości