Rozeta pisze:Bezapelacyjnie niskie i nowoczesne budynki Ekopark na Armii Krajowej doskonale wyglądają pośród tamtej zieleni.
To jest skrzyżowanie Przybyszewskiego i Buszka. Okolica zacna.
Rozeta pisze:Bezapelacyjnie niskie i nowoczesne budynki Ekopark na Armii Krajowej doskonale wyglądają pośród tamtej zieleni.
Miętus pisze:Rozeta pisze:Bezapelacyjnie niskie i nowoczesne budynki Ekopark na Armii Krajowej doskonale wyglądają pośród tamtej zieleni.
Rak pisze:Miętus pisze:Rozeta pisze:Bezapelacyjnie niskie i nowoczesne budynki Ekopark na Armii Krajowej doskonale wyglądają pośród tamtej zieleni.
Dostanie mi się na forum na pewno ale po wybudowaniu wszystkich etapów i dodaniu wysokich bloków p64 zepsuł ta okolicę i kameralność ekoparku, wcześniej było super gdy nie było tych wysokich szarych bloków.
Także ekopark na Przybyszewskiego mocno dla mnie na tym stracił.
Idealne było wcześniejsze połączenie niskich bloczków atalu i ekoparku, harmonia z otoczeniem i równowaga wielkości brył i swiatla w okolicy została bezpowrotnie utracona.
Miętus pisze:Rak pisze:Miętus pisze:To jest skrzyżowanie Przybyszewskiego i Buszka. Okolica zacna.
Dostanie mi się na forum na pewno ale po wybudowaniu wszystkich etapów i dodaniu wysokich bloków p64 zepsuł ta okolicę i kameralność ekoparku, wcześniej było super gdy nie było tych wysokich szarych bloków.
Także ekopark na Przybyszewskiego mocno dla mnie na tym stracił.
Idealne było wcześniejsze połączenie niskich bloczków atalu i ekoparku, harmonia z otoczeniem i równowaga wielkości brył i swiatla w okolicy została bezpowrotnie utracona.
Każdy ma przecież prawo do własnego zdania albo żeby się nie znać.
Zobaczysz jak zostanie wszystko oddane wraz z nowym ogrodzeniem i przebudowaną drogą, to Buszka ma szansę stać się nawet nr 1 ulic w Krakowie.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości