Giovanna pisze:AdamKownacik pisze:Giovanna pisze:
Ale czy ja twierdzilam, ze tam zakupilam? Zreszta nie rozmawiamy o samochodach, tylko o tym jak wszystko drozeje i jak kupic inwestycyjnie zeby bylo atrakcyjnie dla wlasciciela i wynajmujacego.
Według mnie tak: przeczytaj jeszcze raz swój postGiovanna pisze:Na Azorach i w takich garazach raczej nie parkuja Lamborghini, Masserati i Porsche. Jak ja kupuwalam miejsce to nie mialam pojecia ze w tym miejscu tak bedzie. Wiec porownanie kompletnie nie na miejscu (zdjecie oddaje zreszta cala ironie porownania...?. Chetni tlumnie oglaszaja chec zakupu albo wynajmu na niebieskiej stronie w grupie mieszkancow. Ceny negocjuje sie w gore...a nie w dol.
Na tym wlasnie polega zakup mieszkania "dobrego", "atrakcyjnego"...w calym tego slowa znaczeniu.
Tak wiem...dla wiekszosci teorytykow tutaj kwestia nie do ogarniecia.
Nic podobnego. Zacytuj zatem gdzie napisalam ze zakupilam mieszkanie na P64.
Twój komentarz:
Giovanna pisze:Oj tak, niektorych tu ewidentnie szczypie, ze sie nie zalapali na taka okolice za 8k/m2, jeszcze 2-3 lata temu. Nie dziwie sie. I do tego jeszcze to metro..za pare lat w 5 min pod Wawelem...Boli bardzo...?
Nigdzie wprost nie napisałeś ale tworzysz podział na A) Szczęśliwych kupców P64 B) Osoby które dupa piecze bo nie kupili na P64.
Jeśli masakrujesz grupę B) to naturalnym jest ,że powinieneś być w grupie A?