Venya97 pisze:kaykay pisze:Venya97 pisze:
Myślałam, że nie ma tu nikogo kto kupił mieszkanie w tej inwestycji. Czy może mi Pan napisać, czy wymiary z planu (długości i szerokości pokojów ze ściankami działowymi) będą takie jak na planie? + doliczenie powierzchni pod ściankami działowymi żeby wyszła ostateczna powierzchnia podana na planie?
U mnie niestety powierzchnia pod ściankami też jest wliczona. Także mnożąc przez siebie obie ściany, wychodzi troszkę mniej niż podane powierzchnie.
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź ☺️ A nie wiesz czy naprawdę aż tak bardzo uciążliwe są tam te dzwony? Albo jakieś imprezy od strony hotelu?
Według mnie al 29 listopada jest bardzo ruchliwa 24h/7, teraz jest poszerzana więc będzie bardzo blisko od tego bloku.
Co do hotelu to jest to bardziej noclegownia robotnicza która wiadomo czym jest w praktyce.
Dodatkowo mocno zasłoni dostęp do światła. Odległość tego hotelu od bloku to na oko 18m i warto też zauważyć że ma on dużo wyżej podłoże tzn parter hotelu pokrywa się z 1szym piętrem bloku (tak na oko

Ale mnie najbardziej odstrasza kotłownia zamiast MPEC która po sąsiedzku w MHouse od interbuda się też (z tego co czytam) nie zabardzo podoba.
Może ktoś widzi jakieś plus albo nie zgadza się zemną to chętnie zmieniłbym swój pkt widzenia