Czy deweloper Atal daje zdjęcia instalacji elektrycznej na ścianach w mieszkaniu - Przybyszewskiego 64 Kraków
Czy deweloper Atal daje zdjęcia instalacji elektrycznej na ścianach w mieszkaniu - Przybyszewskiego 64 Kraków
Czy przy odbiorze mieszkania, deweloper dołączał może zdjęcia jak przebiega instalacja elektryczna na ścianach? Słyszałam, że niektórzy deweloperzy posiadają takie zdjęcia.
Re: Czy deweloper Atal daje zdjęcia instalacji elektrycznej na ścianach w mieszkaniu - Przybyszewskiego 64 Kraków
Anaa pisze:Czy przy odbiorze mieszkania, deweloper dołączał może zdjęcia jak przebiega instalacja elektryczna na ścianach? Słyszałam, że niektórzy deweloperzy posiadają takie zdjęcia.
Nic takiego nie dostalam
Re: Czy deweloper Atal daje zdjęcia instalacji elektrycznej na ścianach w mieszkaniu - Przybyszewskiego 64 Kraków
Długi bój z kierownikiem budowy stoczyłem żeby otrzymać deklarację zrobienia zdjęć podłogówki przed wylaniem wylewek, dlatego nie spodziewałbym się że będą robić zdjęcia instalacji elektrycznej. A szkoda...
jacke pisze:Długi bój z kierownikiem budowy stoczyłem żeby otrzymać deklarację zrobienia zdjęć podłogówki przed wylaniem wylewek, dlatego nie spodziewałbym się że będą robić zdjęcia instalacji elektrycznej. A szkoda...
Ale dostałeś w końcu te zdjęcia instalacji, czy tylko na obietnicach się skończyło. Przydatna rzecz na pewno, bo jakby co, to zostaje tylko czujnik przewodów w ścianach.
Ja otrzymałem informację od kierownika budowy że to jedna z ostatnich inwestycji gdzie nie robili zdjęć instalacji.
przybysz pisze:jacke pisze:Długi bój z kierownikiem budowy stoczyłem żeby otrzymać deklarację zrobienia zdjęć podłogówki przed wylaniem wylewek, dlatego nie spodziewałbym się że będą robić zdjęcia instalacji elektrycznej. A szkoda...
Ale dostałeś w końcu te zdjęcia instalacji, czy tylko na obietnicach się skończyło. Przydatna rzecz na pewno, bo jakby co, to zostaje tylko czujnik przewodów w ścianach.
Mam obiecane zdjęcia ogrzewania podłogowego, mieszkanie mam mieć do obioru za parę miesięcy więc obietnica jeszcze nie miała okazji się spełnić. Z elektryką to jest mały problem, bo byle czujnik je pokaże. Podłogówka jest o tyle problematyczna, że obierając w lecie nawet kamerą termo nie zobaczysz gdzie konkretnie idą rury. A pasuje wyspę przypiąć jakoś do posadzki, zrobić ze dwie dziury pod prowadnice do szafy zabudowanej... powodzenia z wierceniem na ślepo

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”