SmokWawelski pisze:Primo...nie wiescimy wzrostow, tylko tepimy od 3 lat brednie dotyczace 50% obnizek, zwracajac uwage na suche fakty w postaci kwartalnych raportow cen transakcyjnych m in w Krakowie.
Smok albo nie rozumiesz , albo udajesz że nie rozumiesz

. Ja twierdzę że mieszkania są tak o połowę za drogie i podaje do tego wskaniki... . Nie twierdzę że czekają nas 50 % obniżki , ale że w przypadku korekty takie spadki nie powinny być zaskoczeniem , bo jest z czego spadać ...
SmokWawelski pisze:Secundo...intuicja , szczescie i pech...to rowniez wazne czynniki w odniesieniu sukcesu lub porazki.
Tu pełna zgoda !!, tez trzeba mieć szczęście, i to istotny element sukcesu. Na szczęście niestety nie mamy wpływu i jest poza naszą kontrolą ... , wolę skupiać się nad tym na czym mamy kontrolę...
SmokWawelski pisze:Ty glosisz od 4 lat, ze jest za drogo i czekasz na ceny fundamentalne, az deweloperzy zaczna sprzedawac po cenie roboczej.
Ja nie czekam na spadki , ja dostosowuje się do bieżącej sytuacji i robię to co jest w danej chwili najbardziej opłacalne. Wielokrotnie pdawałem jak to policzyć co się w danej chwili opłaca a co nie...
SmokWawelski pisze:To Twoja strategia. Ja czytalem tu te Twoje teorie od 2018 roku i zakupilem mimo wszystko w 2019 kolejne lokum...ze swietnym skutkiem.
Gratuluje cieszę z Twojego świetnego skutku !!!
SmokWawelski pisze:Ktorys z nas mial racje, a ktorys sie mylil...i ciagle myli bo fantazja swoje, a zycie swoje. As simple as that.
Pewnie nie zauważyłeś ale ja tak od roku twierdze że ceny będą rosły !! , pod koniec 2019 r zacząłem mieć wątpliwości czy pompuje się bańka czy nie , ale od połowy 2020 już ich nie mam

, Odkąd zdałem sobie sprawę z tego że pompuje się bańka twierdze że ceny będą rosły.
Smok , kto tu ma racje , ja twierdząc że za wzrosty cen odpowiada bańka , czy Ty że za wzrosty odpowiada wzrost cen materiałów i brak ziemi ?