Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Peace

Re: Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)

Postautor: Peace » 25 lip 2022, 14:50

Jaki standard obiecuje ta inwestycja, że można nazwać ją premium?

luc

Re: Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)

Postautor: luc » 25 lip 2022, 14:58

Jasne, że może być np. wysoko, jakiś ciekawy projekt, lokalizacja, na mnie takie wrażenie robi np. Pianissimo nad Wisłą, kameralny też specjalnie nie jest. A spójrz na ten budynek od strony parku, czy naprawdę mieszkania z oknami na te podkowy można uznać za standard "premium"? Czy wykończenie z zewnątrz jest premium, jakieś okładziny kamienne będą, albo chociaż szlachetne tynki (być może tak, ale jakiś na wizualizacjach nie rzucało mi się coś takiego w oczy). Zobacz też, ile jest mieszkań 1 i 2-pokojowych, ciekawe ile ich pójdzie w wynajem, może mało, ale może też dużo, a takie sąsiedztwo, to nie jest marzenie. Zdecydowanie ta lokalizacja ma potencjał na bycie "premium", tylko nie wiem czy na pewno go tu wykorzystano, ale jak pisałem, to tylko moja opinia, a z tymi jest, jak z dupami, każdy ma swoją :)

traker

Postautor: traker » 25 lip 2022, 15:09

Premium cenowa ! :D

traker

Postautor: traker » 26 lip 2022, 8:23

A możecie podać ile jest faktycznie sprzedanych mieszkań przy Lea a ile wolnych i ile wróciło do oferty, budowa trwa od stycznia 2019 r i końca nie widać, bo ta część sprzedana przed pandemią to słabo , później pandemia powrót mieszkań , wojna w Ukrainie , teraz recesja oj czarno to widzę , czarno ...

Master

Postautor: Master » 26 lip 2022, 9:49

Tylko co tu czarno widzieć, będą budowali dłużej, sprzedawali dłużej... może taki model biznesowy.

traker

Postautor: traker » 03 sie 2022, 10:07

Słabe ruchy na budowie przy Lea Kijowska …

Mar G

Postautor: Mar G » 17 sie 2022, 18:23

biznes.lovekrakow.pl/galeria/krowodrza-park-5-lat-oczekiwania-na-mieszkanie-zdjecia_6052.html

SmokWawelski

Postautor: SmokWawelski » 17 sie 2022, 22:43

traker pisze:Słabe ruchy na budowie przy Lea Kijowska …

A po co komu nerwowosc i pospiech? Lokalizacja pewnie obroni sie sama...Dzisiaj nie ma juz praktycznie inwestycji "w Krakowie" w "normalnych cenach...Za 2 lata nie bedzie juz tam zapewne nawet wolnej pownicy...? Jesli ktos chce zrobic zaklad to wchodze w To... :D

traker

Postautor: traker » 19 sie 2022, 20:15

Kaktus mi wyrośnie na ręce jak zostaną sprzedane w tym czasie wszystkie mieszkania , recesja na całego i amba!
A mieszkań miało być 440 !

mercedes

Postautor: mercedes » 19 sie 2022, 21:54

To koszmar budowlany wiem od znajomych. Podwodny "potok" regularnie wszystko zalewa i ponad rok osuszania na niewiele się zdało.

W okolicach Tauronu gdzie mieszkam nie ma takich kwiatków. 5 lat czekania na miejsce postojowe za sto tysiecy z gwarancją zalania. Życzę powodzenia i gratuluję lokalizacji. Będzie mokro

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”