aniakrk pisze:„ idzie zgodnie z planem”![]()
Zakończenie budowy „oficjalnie” przesunięte na 2025 rok a nieoficjalnie pewnie na jeszcze później albo wcale. Od 3 miesięcy tam się nic nie zmieniło.
Chyba przebili swoim partactwem sąsiada murapola ;/
aniakrk pisze:„ idzie zgodnie z planem”![]()
Zakończenie budowy „oficjalnie” przesunięte na 2025 rok a nieoficjalnie pewnie na jeszcze później albo wcale. Od 3 miesięcy tam się nic nie zmieniło.
aniakrk pisze:otodom.pl/pl/inwestycja/pachonskiego-sky-krakow-mieszkania-lokale-uslugowe-ID4eUN4
Kethael pisze:Kurde, przyznam, że kuszą ceną i lokalizacją. Blisko park, tramwaj, Lidl, dużo więcej nie trzebatylko trochę mnie niepokoją opinie o deweloperze. Myślicie, że poza ewentualnymi opóźnieniami jest jakieś inne ryzyko?
macg pisze:Kethael pisze:Kurde, przyznam, że kuszą ceną i lokalizacją. Blisko park, tramwaj, Lidl, dużo więcej nie trzebatylko trochę mnie niepokoją opinie o deweloperze. Myślicie, że poza ewentualnymi opóźnieniami jest jakieś inne ryzyko?
Zerknij na historię firmy, odwidź ich stronę hreit.pl/inwestycje . Sprawdź, które lub czy jakiekolwiek inwestycje są ukończone. Zobacz na te rozpoczęte, kiedy rozpoczęli prace ziemne i na jakim etapie są teraz.
Po zweryfikowaniu tych danych będziesz miał obraz jaki to developer.
W mojej opinii, mają ładne strony internetowe swoich inwestycji, katalogi i dobrze zlokalizowane działki w wielu miastach.... i to chyba tyle.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: craqs i 39 gości