Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum
Re: Bochenka Vita Kraków / deweloper Develia - opinie i informacje na forum
Ten deweloper to mega kombinator. Wystawia czesciowa oferte, chowa, mieszkania ktore byly sprzedane nagle wolne z cena 170% (w roznych lokalizacjach ) dzwnie ten rynek badaja…
Byłem u niego w biurze, zaproponował mieszkania 2,3 pokojowe od 12,3k, kolejnego dnia, dostałem wiadomość, żeby coś rezerwował jak chce, bo ceny jeszcze pójdą w górę. Byłem zainteresowany jak tam szedłem, ale liczyłem, że ceny będą od 11k, jak podali na początku. Teraz rezygnuje.
Podedworze 9, spóźniłem się, ale miejsce o wiele lepsze, ceny też nawet pod koniec były OK.
Podedworze 9, spóźniłem się, ale miejsce o wiele lepsze, ceny też nawet pod koniec były OK.
-
slawo789 pisze:Byłem u niego w biurze, zaproponował mieszkania 2,3 pokojowe od 12,3k, kolejnego dnia, dostałem wiadomość, żeby coś rezerwował jak chce, bo ceny jeszcze pójdą w górę. Byłem zainteresowany jak tam szedłem, ale liczyłem, że ceny będą od 11k, jak podali na początku. Teraz rezygnuje.
Pomysl co bys zrobil (jako deweloper) na ich miejscu jakby wystawili za 12-13k i nagle zrobil sie tak ruch ze bez glebszych analiz wydac ze niedoszacowali ceny.
Ja bym nie przesadzał, patrzac na rynek to Develia ma jedne z najniższych cen mieszkan i najbardziej sensowne. Wiadomo jest tam czesc ukrytych, i starają sie wcisnac na poczatek te gorsze z oferty. Nie mniej ceny maja jedne z lepszych.
Ty serio liczysz ze 2 etap podedworze bedzie w cenach sprzed 2 lat? Lol. Drugi etap bedzie od 13.99 zapewne na poziomie obecnych srednich krakowskich 14.5k
Ty serio liczysz ze 2 etap podedworze bedzie w cenach sprzed 2 lat? Lol. Drugi etap bedzie od 13.99 zapewne na poziomie obecnych srednich krakowskich 14.5k
Ostatnio zmieniony 09 sie 2023, 9:51 przez pozdro, łącznie zmieniany 1 raz.
Są już jakieś informacje, ciekawy jestem ceny 

pozdro pisze:Ja bym nie przesadzał, patrzac na rynek to Develia ma jedne z najniższych cen mieszkan i najbardziej sensowne. Wiadomo jest tam czesc ukrytych, i starają sie wcisnac na poczatek te gorsze z oferty. Nie mniej ceny maja jedne z lepszych.
Pierwszy etap albo pierwsze kilka mieszkań daje się np poniżej 13k aby zrobić ruch w internecie (i nie płacić za marketing). Troche na zasadzie żę rozniesie się pocztą pantoflową że tam dają tanie mieszkania. A potem daje się rynkowe ceny jak już informacja się rozejdzie

Pojawiły się w końcu mieszkania
fajne te korytarze, takie nie za małe
i nie wiem co ta develia ma z tymi balkonami, że w tak dużej części są to małe klitki co się tylko nadają na klimę i ewentualnie wyjśc na fajke
sa opcje z dużymi balkonami, ale nie ma ich specjalnie dużo
fajne te korytarze, takie nie za małe

i nie wiem co ta develia ma z tymi balkonami, że w tak dużej części są to małe klitki co się tylko nadają na klimę i ewentualnie wyjśc na fajke
snd0cff pisze:Pojawiły się w końcu mieszkania
fajne te korytarze, takie nie za małe![]()
A te salony z aneksem kuchennym w tym wąskim prostokącie? Według mnie ciężko jest zagospodarować taką przestrzeń, która nie jest zbliżona do kwadratu. Te długie korytarze to porażka..
Develia = to prawie drugi deweloper też na D. Ledwo się mieszkania pokazały na stronie a nie ma już żadnej wolnej jedynki i mniejsze dwójki zarezerwowane. Dwupokojowe mieszkanie na 8 piętrze poza ceną 15300 zł za metr na Bochenka
wyróżnia się też tym, że jedynym pomieszczeniem które ma 4 kąty proste jest łazienka. Te kawalerki to znajomki rezerwują czy to taki trik, że niby się biją o nie? Ciekawe ile kosztowały kawalerki za metr?

Najtansza parter przy wejsciu 13.300 /m2
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”