Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum
Re: Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum
Miejsce mocno średnie za 15k za m2. Okna na park są od północy, od południa światło zasłania inny blok.
Re: Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum
Cos kiepsko idzie sprzedaz. Wiekszosc mieszkan pusta. Zaangazowali Braci Sadurskich do sprzedazy.
Niech zaangażują papieża może pomoże : D No bo kto to widział żeby obniżyć ceny jak sprzedaż nie idzie, najpierw trzeba spróbować dziesięciu innych metod
Na stronie Sadurscy napsiali, ze inwestycja jest obok Parku Reduta w centrum w dzielniocy Zwierzyniec. A to chyba Prądnik. Czy ja jestem breszczaty czy to sztuczka marketingoewa? "Park Reduta znajduje się w sercu Krakowa i jest jednym z najpopularniejszych miejsc rekreacyjnych w mieście. Zlokalizowany w dzielnicy Zwierzyniec, ten przestronny park oferuje idealne miejsce do wypoczynku, spacerów i spotkań towarzyskich."
-
Bas Kra pisze:Na stronie Sadurscy napsiali, ze inwestycja jest obok Parku Reduta w centrum w dzielniocy Zwierzyniec. A to chyba Prądnik. Czy ja jestem breszczaty czy to sztuczka marketingoewa? "Park Reduta znajduje się w sercu Krakowa i jest jednym z najpopularniejszych miejsc rekreacyjnych w mieście. Zlokalizowany w dzielnicy Zwierzyniec, ten przestronny park oferuje idealne miejsce do wypoczynku, spacerów i spotkań towarzyskich."
odrobinkę naciągnęli : lol:
zostały spore mieszkania, na niskich, ciemnych piętrach ze średnim układem ale za to w wysokiej cenie. Powodzenia życzę.
Nadal sprzedają te mieszkania tam, widzę oferty w sieci, ale np. mieszkanie 3-pokojowe na 90 m2, to nie wiem czy to na pewno najlepsze wykorzystanie metrażu.

I choć sam blok blisko Parku Reduta, który robi się przyjemnym miejscem, to jednak ceny w okolicach 15,5 - 17,5 tys. zł za metr kwadratowy mnie nie przekonują.

Mimo tego, że bloki nie wyglądają źle, elewacja nieźle wykończona, to jednak z wyjątkiem strony z widokiem na park, cała reszta jest w dosyć gęstej zabudowie.

I choć sam blok blisko Parku Reduta, który robi się przyjemnym miejscem, to jednak ceny w okolicach 15,5 - 17,5 tys. zł za metr kwadratowy mnie nie przekonują.

Mimo tego, że bloki nie wyglądają źle, elewacja nieźle wykończona, to jednak z wyjątkiem strony z widokiem na park, cała reszta jest w dosyć gęstej zabudowie.
Ale chyba też trzeba im przyznać, że sporo mieszkań się tam sprzedało już.

Choć szybko im to nie poszło. Ale w tej okolicy to bym tyle chyba nie dał, raczej szukałbym czegoś z rynku wtórnego, a wydaje mi się, że tam można znaleźć coś jednak nieco taniej. O ile ktoś chciałby mieszkać przy ul. Reduta, przy której zabudowa to jeden z przejawów krakowskiego braku planowania przestrzennego.

Choć szybko im to nie poszło. Ale w tej okolicy to bym tyle chyba nie dał, raczej szukałbym czegoś z rynku wtórnego, a wydaje mi się, że tam można znaleźć coś jednak nieco taniej. O ile ktoś chciałby mieszkać przy ul. Reduta, przy której zabudowa to jeden z przejawów krakowskiego braku planowania przestrzennego.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”