Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Volfeer

Re: Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum

Postautor: Volfeer » 02 gru 2023, 22:33

Miejsce mocno średnie za 15k za m2. Okna na park są od północy, od południa światło zasłania inny blok.

Volfeer

Re: Green Square Apartments Kraków od Arfa Invest przy Parku Reduta - opinie na forum

Postautor: Volfeer » 09 lip 2024, 23:57

Cos kiepsko idzie sprzedaz. Wiekszosc mieszkan pusta. Zaangazowali Braci Sadurskich do sprzedazy.

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 10 lip 2024, 0:13

Niech zaangażują papieża może pomoże : D No bo kto to widział żeby obniżyć ceny jak sprzedaż nie idzie, najpierw trzeba spróbować dziesięciu innych metod

Bas Kra

Postautor: Bas Kra » 10 lip 2024, 0:37

Na stronie Sadurscy napsiali, ze inwestycja jest obok Parku Reduta w centrum w dzielniocy Zwierzyniec. A to chyba Prądnik. Czy ja jestem breszczaty czy to sztuczka marketingoewa? "Park Reduta znajduje się w sercu Krakowa i jest jednym z najpopularniejszych miejsc rekreacyjnych w mieście. Zlokalizowany w dzielnicy Zwierzyniec, ten przestronny park oferuje idealne miejsce do wypoczynku, spacerów i spotkań towarzyskich."

martus9191

Postautor: martus9191 » 10 lip 2024, 8:22

Bas Kra pisze:Na stronie Sadurscy napsiali, ze inwestycja jest obok Parku Reduta w centrum w dzielniocy Zwierzyniec. A to chyba Prądnik. Czy ja jestem breszczaty czy to sztuczka marketingoewa? "Park Reduta znajduje się w sercu Krakowa i jest jednym z najpopularniejszych miejsc rekreacyjnych w mieście. Zlokalizowany w dzielnicy Zwierzyniec, ten przestronny park oferuje idealne miejsce do wypoczynku, spacerów i spotkań towarzyskich."

odrobinkę naciągnęli : lol:

zostały spore mieszkania, na niskich, ciemnych piętrach ze średnim układem ale za to w wysokiej cenie. Powodzenia życzę.

korniszon

Postautor: korniszon » 25 wrz 2024, 23:15

Nadal sprzedają te mieszkania tam, widzę oferty w sieci, ale np. mieszkanie 3-pokojowe na 90 m2, to nie wiem czy to na pewno najlepsze wykorzystanie metrażu.

Obrazek

I choć sam blok blisko Parku Reduta, który robi się przyjemnym miejscem, to jednak ceny w okolicach 15,5 - 17,5 tys. zł za metr kwadratowy mnie nie przekonują.

Obrazek

Mimo tego, że bloki nie wyglądają źle, elewacja nieźle wykończona, to jednak z wyjątkiem strony z widokiem na park, cała reszta jest w dosyć gęstej zabudowie.

korniszon

Postautor: korniszon » 25 wrz 2024, 23:17

Ale chyba też trzeba im przyznać, że sporo mieszkań się tam sprzedało już.

Obrazek

Choć szybko im to nie poszło. Ale w tej okolicy to bym tyle chyba nie dał, raczej szukałbym czegoś z rynku wtórnego, a wydaje mi się, że tam można znaleźć coś jednak nieco taniej. O ile ktoś chciałby mieszkać przy ul. Reduta, przy której zabudowa to jeden z przejawów krakowskiego braku planowania przestrzennego.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”