hellhax pisze: (ostatecznie wszystko schodzi, nawet największy syf)
Och Ziuta, ja wiem że nie ma brzydkich mieszkań
Tylko rabatu czasem brak
hellhax pisze: (ostatecznie wszystko schodzi, nawet największy syf)
realista pisze:no i powyższy post jest kropką nad 'i' potwierdzającą, że sprzedaż, a raczej jej brak, nie idzie po myśli deweŁopera
pierrdek - tak, tak, wszystko idealne, sam nie wiem dlaczego ludzie tacy głupcy i tego nie widzą i nie kupują : roll:
pierre pisze:realista pisze:no i powyższy post jest kropką nad 'i' potwierdzającą, że sprzedaż, a raczej jej brak, nie idzie po myśli deweŁopera
pierrdek - tak, tak, wszystko idealne, sam nie wiem dlaczego ludzie tacy głupcy i tego nie widzą i nie kupują : roll:
No bardzo śmieszne.. szukam mieszkania od dłuższego czasu
i naogladalem się takiego badziewia..., że dla mnie Craft wygląda spoko .. wiem, że porypane czasy, że mamy takie ceny, ale jak w takich lokalizacjach jak Walerego Sławka płacisz po 15/16 000 za m2, na Metecznym po blisko 18 000 zł to chyba nie ma tragedii... Chyba, że będą podwyższać ceny, no to już się zrobi mniej ciekawie.. ale obiektywnie patrząc uważam, że nie jest źle
pierre pisze:No bardzo śmieszne.. szukam mieszkania od dłuższego czasu
i naogladalem się takiego badziewia..., że dla mnie Craft wygląda spoko ..
no mnie śmieszy, że ktoś może chcieć tam kupić klitkę, która będzie oddana za 2-3 lata w neo-akademiku na wybetonowanym skrawku parkingu sąsiedniego klastra w cenie, w której może kupić gotowe już mieszkanie co dopiero oddane przez dewelopera na romanowicza i w jej okolicy - czyli znacznie lepszym usytuowaniu
lub używane kilka lat i wyposażone w dobrym standardzie mieszkanie w tamtejszej okolicy
BMX pisze:Te dwie rezerwacje to faktycznie robią wrażenie... A z drugiej stronie zwróćcie uwagę na to, że najwyższe dwie kondygnacje nie są dostępne do sprzedaży? Ktoś może wie o co z tym chodzi, czy te mieszkania zostały już sprzedane, ktoś kupił hurtem pod wynajem? A może deweloper sobie trzyma te lokale (w domyśle, pewnie najlepsze na górze) dla siebie do późniejszej sprzedaży, żeby najpierw zeszły gorsze? Nie wiecie o co z tym chodzi w przypadku inwestycji Craft Zabłocie?
Wizualizacja: deweloper Cordia
Szkoda, że tylko kilka cen mieszkań jest podanych na stronie, a reszta na priv. Ale przyznam, że całkiem grubo, za mieszkanie 3-pokojowe, nieco ponad 57 m2 i cena 1,145 mln złotych. Do tego na pewno przydałoby się jeszcze jakieś miejsce postojowe, komórki lokatorskie, to nie wiem czy mają, ale cena zacna. Za tyle, to w innej lokalizacji jeszcze niedawno można było kupić 80 m2 i jeszcze 2 miejsca postojowe.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Tuzinek i 38 gości