tez uwazam, ze tu za drogo, a czy sprzedaz lezy? te lepsze mieszkania poszly szybko i nawet sie nie pojawily na stronie, w przypadku pozostalych moze i sprzedaz lezy - nie wiem, ale oczywiscie mozesz zaklinac rzeczywistosc, ale to nie sa kolejne znizki - to sa standardowe promocje od cen katalogowych
w maju startowali z budynkiem A i ceny owszem z kosmosu (zapewne liczyli na kontynuacje paniki zakupowej za kazda cene), ale wtedy tez mala podaz na start, pozniej drugi etap zwiekszyl podaz i troche sie to przelozylo ze z innymi cenami wystartowali, ale ja nie widzialem 'kolejnej znizki' tylko same promocje na niektore mieszkania od cen katalogowych
a czy. beda kolejne znizki? calkiem prawdopodobne, ze tak, ale Twoje przyklady absolutnie niczego nie dowodza:
- co innego mieszkania 20+ ok 30m na A, a co innego mieszkania 19k 45m na Bk
- to mieszkanie 72 to zwykla promocja od ceny katalogowej ktora DOMd robi na kazdej swojej inwestycji od czasu do czasu, a ze tu maja duzo mieszkan z korytarzem 14m wiec wcale mnie to nie dziwi, troche mniej niz domyslnie twierdza ze moga znizyc od ceny katalogowej
gdzie tu jest 'kolejna znizka' sie pytam? chetnie zobacze dowod, ze tak faktycznie jest
Apartamenty Park Matecznego Kraków od Dom Development - opinie na forum
Re: Apartamenty Park Matecznego Kraków od Dom Development - opinie na forum
Pytanie kiedy w sprzedaży pojawi się etap D, E ?
Według moich informacji mają być w drugiej połowie lipca.
Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedane
nie ma co liczyć nawet na kolejny etap...

Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedanenie ma co liczyć nawet na kolejny etap...
a jak definiujesz duze mieszkanie? ja powyzej 70m, i takie jeszcze sa, ale zgodze sie - ze wszystkie duze fajne juz zostaly sprzedane, kolejny etap jest chyba pietro wyzszy (wiecej mieszkan) i moze kto mial tu kupic juz to zrobil? zobaczymy jak wyjdzie nowy etap bo faktycznie w tym pierwszym blisko 80m, zwlaszcza te z duzymi tarasami szybko sie rozeszly
humbak pisze:Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedanenie ma co liczyć nawet na kolejny etap...
a jak definiujesz duze mieszkanie? ja powyzej 70m, i takie jeszcze sa, ale zgodze sie - ze wszystkie duze fajne juz zostaly sprzedane, kolejny etap jest chyba pietro wyzszy (wiecej mieszkan) i moze kto mial tu kupic juz to zrobil? zobaczymy jak wyjdzie nowy etap bo faktycznie w tym pierwszym blisko 80m, zwlaszcza te z duzymi tarasami szybko sie rozeszly
Ktos jest w stanie wytlumaczyc fenomen tego dewelopera ktory mimo najgorszych opni sprzedaje wszystko na pniu

Budynków ma być jeszcze 6, więc jeszcze sporo dużych mieszkań będzie w sprzedaży.
Martab pisze:humbak pisze:Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedanenie ma co liczyć nawet na kolejny etap...
Ktos jest w stanie wytlumaczyc fenomen tego dewelopera ktory mimo najgorszych opni sprzedaje wszystko na pniu
możesz mnie oświecić jakie są te najgorsze opinie? chętnie je uwzględnie w procesie decyzyjnym
chętnie też się dowiem o jakimkolwiek fakcie, który potwierdza (kto i gdzie tak powiedział), że "sprzedaje wszystko na pniu" bo przecież chyba nie ma sensu pisać głupot, marnować swojego czasu i innych..

Ale o co chodzi z tymi opiniami? Przecież to jest raczej mocna średnia półka, a takich, co opinie mają gorsze, to można by wymieniać i wymieniać.
Martab pisze:humbak pisze:Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedanenie ma co liczyć nawet na kolejny etap...
to należy pewnie rozumieć jako niewinną kpinę z entuzjastów , którzy połknęli haczyk po 22 T/m2 i widzą obecne ceny
a towaru pełne półki

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”