Apartamenty Park Matecznego Kraków od Dom Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
humbak

Re: Apartamenty Park Matecznego Kraków od Dom Development - opinie na forum

Postautor: humbak » 19 lip 2024, 10:25

tez uwazam, ze tu za drogo, a czy sprzedaz lezy? te lepsze mieszkania poszly szybko i nawet sie nie pojawily na stronie, w przypadku pozostalych moze i sprzedaz lezy - nie wiem, ale oczywiscie mozesz zaklinac rzeczywistosc, ale to nie sa kolejne znizki - to sa standardowe promocje od cen katalogowych
w maju startowali z budynkiem A i ceny owszem z kosmosu (zapewne liczyli na kontynuacje paniki zakupowej za kazda cene), ale wtedy tez mala podaz na start, pozniej drugi etap zwiekszyl podaz i troche sie to przelozylo ze z innymi cenami wystartowali, ale ja nie widzialem 'kolejnej znizki' tylko same promocje na niektore mieszkania od cen katalogowych

a czy. beda kolejne znizki? calkiem prawdopodobne, ze tak, ale Twoje przyklady absolutnie niczego nie dowodza:
- co innego mieszkania 20+ ok 30m na A, a co innego mieszkania 19k 45m na Bk
- to mieszkanie 72 to zwykla promocja od ceny katalogowej ktora DOMd robi na kazdej swojej inwestycji od czasu do czasu, a ze tu maja duzo mieszkan z korytarzem 14m wiec wcale mnie to nie dziwi, troche mniej niz domyslnie twierdza ze moga znizyc od ceny katalogowej

gdzie tu jest 'kolejna znizka' sie pytam? chetnie zobacze dowod, ze tak faktycznie jest

Firankaa1

Postautor: Firankaa1 » 19 lip 2024, 10:49

Pytanie kiedy w sprzedaży pojawi się etap D, E ?

Kleks23

Postautor: Kleks23 » 19 lip 2024, 11:47

Według moich informacji mają być w drugiej połowie lipca.

Pav3l

Postautor: Pav3l » 19 lip 2024, 14:04

Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedane ;) nie ma co liczyć nawet na kolejny etap...

humbak

Postautor: humbak » 19 lip 2024, 14:17

Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedane ;) nie ma co liczyć nawet na kolejny etap...

a jak definiujesz duze mieszkanie? ja powyzej 70m, i takie jeszcze sa, ale zgodze sie - ze wszystkie duze fajne juz zostaly sprzedane, kolejny etap jest chyba pietro wyzszy (wiecej mieszkan) i moze kto mial tu kupic juz to zrobil? zobaczymy jak wyjdzie nowy etap bo faktycznie w tym pierwszym blisko 80m, zwlaszcza te z duzymi tarasami szybko sie rozeszly

Martab

Postautor: Martab » 19 lip 2024, 14:31

humbak pisze:
Pav3l pisze:Chciałem kupic duze mieszkanie tam, niestety wszystko juz sprzedane ;) nie ma co liczyć nawet na kolejny etap...

a jak definiujesz duze mieszkanie? ja powyzej 70m, i takie jeszcze sa, ale zgodze sie - ze wszystkie duze fajne juz zostaly sprzedane, kolejny etap jest chyba pietro wyzszy (wiecej mieszkan) i moze kto mial tu kupic juz to zrobil? zobaczymy jak wyjdzie nowy etap bo faktycznie w tym pierwszym blisko 80m, zwlaszcza te z duzymi tarasami szybko sie rozeszly

Ktos jest w stanie wytlumaczyc fenomen tego dewelopera ktory mimo najgorszych opni sprzedaje wszystko na pniu :P

Kleks23

Postautor: Kleks23 » 19 lip 2024, 15:45

Budynków ma być jeszcze 6, więc jeszcze sporo dużych mieszkań będzie w sprzedaży.

humbak

Postautor: humbak » 19 lip 2024, 15:49

Martab pisze:
humbak pisze:

Ktos jest w stanie wytlumaczyc fenomen tego dewelopera ktory mimo najgorszych opni sprzedaje wszystko na pniu :P

możesz mnie oświecić jakie są te najgorsze opinie? chętnie je uwzględnie w procesie decyzyjnym

chętnie też się dowiem o jakimkolwiek fakcie, który potwierdza (kto i gdzie tak powiedział), że "sprzedaje wszystko na pniu" bo przecież chyba nie ma sensu pisać głupot, marnować swojego czasu i innych.. :?:

Nowy

Postautor: Nowy » 19 lip 2024, 16:48

Ale o co chodzi z tymi opiniami? Przecież to jest raczej mocna średnia półka, a takich, co opinie mają gorsze, to można by wymieniać i wymieniać.

Mar G

Postautor: Mar G » 20 lip 2024, 9:56

Martab pisze:
humbak pisze:

to należy pewnie rozumieć jako niewinną kpinę z entuzjastów , którzy połknęli haczyk po 22 T/m2 i widzą obecne ceny

a towaru pełne półki

Obrazek

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”