A o tej inwestycji słyszałam już dosyć dawno, ale chyba jeszcze nikt nie napisał na forum, jakie ma
Osiedle Młodopolskie w Krakowie opinie, a szkoda, bo jednak sporo nowych mieszkań zdążyło się tam sprzedać już, no i inwestycja jest już w zasadzie na ukończeniu

Budowane jest ono przy ulicy Stawowej, są to chyba tak zwane Bronowice Wielkie, a dokładniej jest to taka dalsza Sosnowiecka - miejsce nie najgorsze, ale pod warunkiem, że ktoś ma samochód i raczej nie ma zamiaru korzystać z komunikacji publicznej, bo z tą w tej okolicy jest raczej kiepsko. Jeżeli chodzi o sklepy, to te także są niedaleko, choć jest to bardziej Galeria Bronowice, czyli raczej większe zakupy, a nie drobne sprawunki, ale pewnie w okolicy powstanie też coś bliżej.

Jeśli chodzi o nowe mieszkania w Krakowie na Bronowicach do kupienia tam, to wybór nie jest już zbyt duży, bowiem zostały tylko pojedyncze sztuki, ale jednak można jeszcze coś ciekawego znaleźć

Swoją drogą, to że są to ostatnie lokale, być może da się wykorzystać w negocjacjach z deweloperem (jest to chyba spółka celowa), bo pewnie będzie on chciał się pozbyć "wiszących" w ofercie ostatnich nieruchomości. A jeśli nie, to w tej okolicy i tak sporo się buduje i można poszukać czegoś na przykład na osiedlu
Bronowickie Ogrody Kraków lub jeszcze jakimś innym.

Jest może ktoś, kto podzieli się na forum tym, jakie ma opinie o tej inwestycji i napisze dlaczego wybrał właśnie tam mieszkanie

Bo jednak ceny nie były niskie i patrząc na dostępne jeszcze opcje, można szacować je na 6 000 - 6 500 złotych za metr kwadratowy, czyli jednak niemało, jak na znaczną odległość od centrum Krakowa. No i interesuje mnie jeszcze deweloper, który to buduje, to chyba spółka celowa powołana do realizacji tego przedsięwzięcia, prawda

Chyba w kontekście tej inwestycji warto też dodać to, że rusza
budowa północnej obwodnicy Krakowa, a to chyba odciąży nieco ruch w tej okolicy, mam nadzieję.