Znalazłem w internecie nową inwestycję na Ruczaju - "Lubostroń park", która będzie budowana przez dewelopera SOBOL’A Invest
lubostronpark.pl
Z tego co widzę, mają naprawdę bardzo ciekawe rozkłady mieszkań. Początek inwestycji planowany jest na październik 2017, natomiast odbiory mieszkań mają być na wiosnę 2019.
Czy ktoś z Was posiada opinie na temat tego dewelopera? Wiem, że wybudował on np. większość bloków przy ulicy Obozowej na Ruczaju, a także pasaż handlowy na ul.Lubostroń.
Niestety w sieci napotkałem wiele negatywnych opinii, tutaj tylko niektóre: forum.ruczaj.info/showthread.php?tid=411&page=2
Ogólnie negatywne opinie dotyczą wykonania budynków, licznych usterek, takich jak wilgoć i grzyb w mieszkaniach, zła wentylacja, słaba akustyka, tandetne materiały wykończeniowe np. na klatkach schodowych, przeciekający dach, problemy z zarządcą, którym często był też deweloper.
Natomiast pozytywne opinie wyglądają jakby były pisane przez podstawione osoby:/
Ogólnie sporo tego, a inwestycja na 1 rzut oka wygląda bardzo ciekawie.
Jeśli ktoś posiada informacje nt tej inwestycji/dewelopera albo mieszka/zna kogoś kto mieszka w jego poprzednich blokach - zachęcam do podzielenia się opiniami